Praf şi pulbere

  Exceptând femeile imature şi cu un grad redus de capacităţi intelectuale, cele care îşi lasă toată viaţa în mâinile unui bărbat, după care aleargă cu disperare, jucând rolul unui target uşor de obţinut şi, exceptând
acele victime patetice ale căror iubire se măsoară în monezi de aur, dat fiind faptul ca ai lor ,,iubiţi,, se reîntorc la ele, doar când au ei chef şi doar când au nevoie să-şi satisfacă instinctele animalice , cred că restul femeilor care-şi doresc alături un bărbat puternic, pregătit fizic şi intelectual de lovitura de graţie a vieţii, capabil s-o alinte destul de des, pentru ai reaminti şi ai re-re-aminti cât e ea de specială şi iubibilă, sunt la rândul lor Femei puternice, femei care sunt mereu cu un pas înainte, femei pe care nu le doboară o problemă apărută în următoarele  5 minute, femei mature.
  Da, acestea care-şi doresc un bărbat cel puţin la fel de influent şi impozant ca ele, nu sunt fete uşoare, sunt Femei care ştiu să ceară de la ele, de la viaţă şi de la El. La fel e şi cu femeile intelectuale care nu vor accepta în viaţa lor un bărbat anost, plictisitor, necitit şi necolorat. Toţi ne-am obişnuit să bârfim femeile trecute de 30, care nu au încă o familie, nu au un bărbat în dreapta lor, învinovăţindu-le, dar nu observăm că de obicei ele sunt Femeile independente, ambiţioase , care îşi pot îndeplini singure orice moft ...şi atunci, la ce bun un om incapabil să-i ofere nici macar cât îşi poate ea oferi ?! 
  Aici vorbim despre Puterea unei Femei de a trece prin viaţă, puterea unei Femei de a lua alegerile corecte, puterea unei Femei de a gândi la rece. Noi, femeile am uitat sa fim proprii noştri călăuzitori, am renunţat  să ne mai ambiţionăm pentru a creea ceva, să arătăm lumii ca nu suntem veriga slabă şi mai ales să demonstrăm acelui, ce zilnic stă întins,  pe canapeaua deja roasă de timp, cu veşnica bere în mână, că NOI PUTEM, că puterea e în noi şi fericirea e doar în mâinile noastre.
  Viaţa e un  continuu de lucruri nule, zeci de oameni inutili, clipe de fericire şi clipe de groază, tu, Femeie, alege în viaţa ta doar Utilul şi Fericirea, restul e nimic, e doar praf şi pulbere.

                                                                                                L.B.


         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubite, să știi...

Străin iubit.

Caută-l.

Pierde-mă