Tu esti lumea in care traiesti

  Stii de ce ai Tu nevoie pentru a fi fericit? De un al Tu De acel  tu, care ia forma unui om care te poate inspira zilnic. Iti inspira ganduri euforice, te imbata cu experienta sa de viata si te taraste prin ea pana ajungi sa-l cunosti, sa-l intelegi, sa inveti prin el, pentru ca in final sa ajungi sa-i zambesti multumitor pentru calatorie.
  Cand iubesti, te inspiri din zilele alb-negru ale Lui sau ale Ei. Cand urasti, te inspiri din jovialitatea si filantropia surorii, mamei sau prietenei tale. Cand esti pe cale sa cedezi, doza de dulcegarii o iei de pe fata radianta a unui simplu trecator, din povestea de 5 minute a taximetristului, din cantecul care rasuna in playlistul calatorului care-si taxeaza biletul, din acel simplu, dar demn ,,buna dimineata,, al femeiei de serviciu pe care o saluti intr-o dimineata. Toate acestea vin ca o lingurita rasa de zahar intr-o cafea amara. 
  Noi insine suntem un infinit de inspiratie pentru un El, o Ea, pentru Ei. Ale noastre neascunse sentimente dau viata atitudinii ascunse in fiecare Tu

                       Aspir sa inspir pana sa expir.
   L.B.

                       

.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iubite, să știi...

Străin iubit.

Caută-l.

Pierde-mă